De terugkeer van Forrest

Juicht, Forrest is back ! Gisteren heb ik voor de eerste keer in een zéér lange tijd de loopschoenen terug aangetrokken. Met de voorbije hondsdagen was het geen doen om mezelf fysiek af te matten. Behalve de 2×5 km die ik in Toscane gelopen heb is er sinds de stadsloop in Gent ook al niet veel van gekomen.

Maar gisteren dus wel. Het bescheiden rondje van 4 km dat ik in het begin van mijn “loop”baan afhaspelde ging me nog redelijk vlot af. De kadans kwam niet zo snel terug, maar tegen het einde vind ik toch mijn ritme. Alleen vandaag … De stijfheid in de benen was goed te voelen ! Een signaal dat de conditie en de spiermassa serieus zijn geslonken. Er is terug werk aan de winkel om de conditie op peil te krijgen. Maar het voelt goed om er terug aan te gaan staan ! Misschien is het volgende doel om te trainen de Molenloop, georganiseerd door een collega.

One thought on “De terugkeer van Forrest”

  1. Vorig jaar deed ik twee dagen voor den trouw een “vrijgezellenloop”. De avond voordien de stress een beetje weglopen met een 5 kilometertje of zo? Da’s een uitnodiging, want de kans dat ik dan in Grimbergen vertoef is vrij groot. Het radiofonisch instituut kan ook nog mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *