The Apprentice

Vergeet De Topmanager op VT4. Wat is nu een uur om een opdracht in al zijn facetten te laten zien, dan nog eens onderbroken door 2 reclameblokken van een 5-tal minuten ?
Nee, dan liever het echte spul : The Apprentice op BBC 2. OK, ook wel een afgeleide van het origineel in de VS, maar Sir Alan Sugar weet tenminste met veel verve zijn kandidaten door te lichten. Niet het 5-seconden “gesprekje” dat Rob Heyvaert met zijn kandidaten heeft, maar een grondige aanpak waarbij alle aspecten van de opdracht aan bod komen. Ook tijdens de opdracht krijg je veel meer te zien van de dynamiek en de communicatie (of het gebrek eraan) binnen de groep. Alleen spijtig dat de vorige afleveringen op het internet enkel te zien zijn in de UK.
So don’t forget : elke woensdag op BBC 2. En schrap De Flopmanager maar van het lijstje. Rob Heyvaert : you’re fired !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *